fbpx

Avis: Coutinho træner med igen i næste uge

FCBARCELONA.DK - 23.07.21

// Philippe Coutinho


Det begynder endelig at lysne for Philippe Coutinho, der har siddet ude med en knæskade over et halvt år. Han har trænet for sig selv nogle dage og nu er forventningen, at han i næste uge begynder at træne med holdkammeraterne.

Det er avisen Mundo Deportivo der fortæller om Coutinhos fremskridt der skulle betyde, at han snart er at finde på træningsbanen igen. Det skulle altså ske i næste uge og det vil betyde, at han rejser med på træningsopholdet i Tyskland.

Håbet er, at brasilianeren kan få sine første minutter på banen mod enten Stuttgart den 31. juli eller nok mere realistisk mod Salzburg den 4. august. Sker det, vil det være et kæmpe skridt frem for brasilianeren.

Koeman har aldrig lagt skjul på, at han ser Coutinho som en god spiller. Alligevel tegner alt til, at han bliver solgt denne sommer, både på grund af hans høje løn, men også fordi Barca skal betale Liverpool 20 mio. euro i bonus når Coutinho runder 100 kampe for Barca og lige nu er han noteret for 90. Dertil kommer, at Coutinho aldrig for alvor har slået til i Barcelona.

Derfor er Coutinhos snarlige tilbagevenden en god nyhed for Barca, for det gør det meget nemmere at finde en ny klub til ham, enten som et salg eller på en lejeaftale.

.:FORSIDE:.