fbpx

Avis: Coutinho accepterer at forlade Barca i januar

Anders Lang Jensen - 04.01.22

// Philippe Coutinho

ps5 art


Barca-ledelsen kæmper intenst for at afskibe en række spillere for at skabe luft i budgettet, og et af de vigtige navne denne vinter er Philippe Coutinho. Brasilianeren er en løntung spiller, men angiveligt er han villig til at skifte væk.

Håbet var stort for Philippe Coutinhos vedkommende, da Xavi trådte ind som ny cheftræner i Barca. Præstationerne har dog også her været skuffende for offensivspilleren, og Xavi har gjort det klart, at der ikke venter spilletid i horisonten for sydamerikaneren i det catalanske.

Artiklen fortsætter under annoncen


Philippe Coutinho har derfor accepteret, at situationen ikke ændrer sig på Camp Nou, hvor han ikke er blandt de spillere, der har tillid fra trænerstaben. Lander der et attraktivt tilbud fra en interesseret klub, vil Coutinho derfor være åben for andre græsgange denne vinter, melder avisen Sport.

Philippe Coutinho sidder på blandt truppens højeste lønninger, og det er naturligvis noget man i Barca er mere end interesseret i at slippe af med. Blandt rige engelske Premier League vil lønpakken ikke være et stort problem, og interesse fra specielt Arsenal har været berettet. Her vil en lejeaftale højest sandsynligt komme på tale i første omgang.

.:FORSIDE:.