fbpx
Annonce

Avis: Conte foretrækker Vidal fremfor Rakitić

Magnus Wind - 02.11.19

© Getty Images
// Vidal // Rakitic

Inter Milans træner Antonio Conte ønsker at forstærke sit hold, og særligt to Barca spillere er interessant for italieneren. Både Arturo Vidal og Ivan Rakitić rygtes til Milano-klubben, men Conte foretrækker førstnævnte. 

Der er kamp om pladserne på midtbanen i denne sæson hos Barca, hvor specielt sommerens indkøb Frenkie de Jong har vist fornemme takter og tilspillet sig en fast plads i startsopstillingen. Dette er især gået ud over Ivan Rakitić, som ikke har fået meget spilletid og er derfor også rygtet kraftigt væk fra klubben. En af de klubber, som har været inde i billedet, er Inter Milan, som dog foretrækker en anden Barca-spiller. Det skriver den italienske avis La Gazzetta dello Sport. 

Antonio Conte vil angiveligt helst forstærke sit hold med Arturo Vidal fremfor kroatiske Rakitić. Chileneren havde Conte som træner da de begge var i Juventus. Vidals mere fysiske og aggressive spillestil skulle, i følge Conte, passe bedre til holdet, fremfor Rakitićs mere stationære måde at spille fodbold på. 

Det kan dog blive svært for italienerne at sikre sig Vidals underskrift, da han har haft en god sæson indtil videre. Chileneren har blandt andet bidraget med tre mål og er den midtbanespiller med fjerdeflest minutter på banen. 

.:FORSIDE:.