fbpx
Annonce

Avis: Collado skal behandles af Barcas lægestab

Markus Johannessen - 06.01.23

// Alex Collado

Det er netop blevet meddelt af Elches ledelse, at den udlejede Álex Collado har pådraget sig en skade i den ene lårmuskel. Behandlingen vil løbende blive koordineret mellem Barcas og Elches lægestab.

Álex Collado fik ikke overbevist Xavi om, at han var klar til at repræsentere Barcas førsteholdstrup i denne sæson og han blev derfor udlejet til Elche, for at få spillet de fornødne minutter, der er nødvendige for hans udvikling. 

Den 23-årige højrekant blev allerede en del af catalanernes ungdomsakademi i 2010, som blot 11-årig, og spiller nu i Elche på en lejekontrakt sæsonen ud, uden en købsoption. Det tyder på, at det er hensigten at integrere Álex Collado i Xavis mandskab, når han vurderes at være klar til opgaven.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor er denne skadessituation dårligt nyt for både Barca, Collado og Elche. Der er i øjeblikket ingen indikationer om skadens varighed, men ifølge den catalanske avis Sport, vil både Barcas og Elches sportslige ledelse holde hinanden opdateret som behandlingen skrider fremad. 

Det er ligeledes bekræftet på Barcas officielle side, at både Barcas og Elches lægestab behandler Collado med henblik på at få ham i bedring hurtigst muligt.



.:FORSIDE:.