fbpx

Avis: Clément Lenglet åben overfor sommerskifte

Peter Vyff - 23.06.22

Det står efterhånden klart at Clément Lenglet næppe har nogen fremtid på Camp Nou. Landsholdsspilleren er derfor åben overfor et sommerskifte, hvis hans lønkrav kan blive opfyldt. Tottenham ligne en mulig destination.

Det er forventeligt at flere førsteholdsspillere må forlade Camp Nou i det kommende transfervindue. Der skal frigøres plads til adskillige forstærkninger, og derfor må Clément Lenglet, Samuel Umtiti, Riqui Puig og Martin Braithwaite, og måske endnu flere, se sig som efter nye arbejdsgivere i sommerferien.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 27-årige Lenglet fik ellers en strålende start, da han ankom til Camp Nou fra Sevilla i 2018. Forsvarsspilleren bed sig hurtigt fast i startopstillingen, men i de sidste par sæsoner har han haft det svært. I den forgangne sæson blev det kun til 21 kampe for førsteholdet, hvoraf størstedelen var som indskifter kommende fra bænken.

Xavi har angiveligt fortalt Lenglet at han ikke har nogen fremtid på Camp Nou, og derfor skal der snarest muligt findes en køber til franskmanden. Der har indtil videre stilstand omkring forsvarsspilleren, da han har haft et ønske om at blive hos Barca og tage kampen op om fast spilletid.

Det lader nu til at han har indvilliget i at skifte klub, og ifølge avisen Sport mangler han bestemt ikke bejlere til hans underskrift. Tottenham skulle eftersigende være voldsomt interesserede i Lenglet, og det skyldes især træneren Antonio Conte, som ser et stort lys i forsvarsspilleren.

Tottenham skulle dog være en smule tilbageholdende, og ifølge Sport skyldes det franskmandens høje lønkrav. Lenglet tjener på nuværende tidspunkt i omegnen af 10 millioner euro årligt, og det skulle eftersigende være et ufravigeligt krav, at hans løn skal fastholdes hvis han skal finde en anden klub.

Det har angiveligt skræmt interesserede hold som Marseille, AC Milan og Inter, der dog stadig følger franskmandens situation tæt. Derfor virker det til at Tottenham er den mest sandsynlige destination på nuværende tidspunkt, og forhåbentlig ser vi snart en løsning på Lenglets situation, som hverken gavner Barca eller forsvarsspilleren.

// Clement Lenglet
.:FORSIDE:.