Avis: City vil forlænge Pep Guardiolas kontrakt

Magnus Wind - 15.07.20

© Getty Images

Efter at CAS har omstødt UEFA's dom vedrørende overtrædelserne af Financial Fair Play-reglerne, bliver Manchester City ikke udelukket fra europæisk fodbold. Det betyder, at klubben nu vil forlænge med Guardiola, som ellers blev rygtet tilbage til Barca. 

Mandag valgte den internationale sportsdomstol CAS, at omstøde UEFAs dom, så Manchester City alligevel ikke bliver udelukket fra europæisk fodbold i to år, som dommen ellers lød på. Dermed kan den engelske klub se frem til Champions League igen i næste sæson. 

Derudover, så skriver den engelske avis The Mirror, at City nu ønsker at forlænge kontrakten med træner Pep Guardiola. Catalaneren har kontraktudløb efter næste sæson og rygterne gik på, at han ikke ville være i den engelske klub, hvis en udelukkelse fra europæisk fodbold blev en realitet. Guardiola er desuden også blevet rygtet tilbage til Barca, men omstødelsen er dommen kan gøre dette meget svært. 

The Mirror skriver også, at kontrakttilbuddet vil være på adskillige sæsoner samt at Guardiola vil få stille omkring 150 mio. pund til rådighed, så truppen kan forstærkes. Dermed ser det ud til, at Barcas ønske om at få catalaneren tilbage, hænger i en tynd tråd.

.:FORSIDE:.