fbpx
Annonce

Avis: Manchester City tror de kan overbevise Messi

FCBARCELONA.DK - 08.01.21

© Getty Images
// Lionel Messi // manchesterCity

Hvis Messi vælger at forlade Barca efter denne sæson, bliver det nok enten PSG eller Manchester City han vælger. Nu fortæller den engelske avis The Telegraph, at City ser optimistisk på mulighederne for at overbevise Messi.

Der er næppe andre klubber end PSG og City der kan gøre sig forhåbninger om Messis underskrift på en kontrakt, hvis argentineren vælger at sige stop for en utrolig karriere i FC Barcelona.

Manchester City har den fordel, at Pep Guardiola er træner og han har et tæt forhold til Messi. I sit interview med tv-kanalen La Sexta for nylig afslørede Messi, at de to jævnligt taler sammen, dog uden at berøre fremtiden.

Guardiola er dog ikke den eneste triumf som City kan spille. Det fortæller The Telegraph. Klubben skulle angiveligt være optimistiske omkring et projekt der også omfatter en kontrakt med Manchester Citys klub i USA, New York City Football Club.

I interviewet med La Sexta sagde Messi direkte, at han gerne ville spiller i MLS på senere tidspunkt i karrieren. Derfor tror man altså i City, at man står med gode muligheder for at overbevise Messi, hvis muligheden opstår.

.:FORSIDE:.