fbpx

Avis: Chelsea vil udløse Gavis frikøbsklausul

Anders Lang Jensen - 18.11.21

// Gavi

instabar


Gavis udvikling er eksploderet i denne sæson, og ved den seneste landsholdssamling viste Barcas midtbane-juvel igen sit store potentiale for det spanske landshold. Barca mangler dog at forlænge aftalen, og det får andre storklubber på banen.

Barca er langt i dialogen med Gavi om en kontraktforlængelse, der vil sikre midtbaneprofilens fremtid i det catalanske indtil 2026. Den nuværende kontrakt udløber i 2023, og der er en frikøbsklausul på kun 50 millioner euro. Et beløb mange er klar til at betale for Gavis underskrift.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Sport er engelske Chelsea særdeles varme på at hente Gavi, mens det er muligt for de 50 millioner euro. Sport melder, at de forsvarende Champions League-vindere vil tage kontakt til Gavis lejr for at bringe sig selv i en position, så stortalentet vil overveje London-klubben.

Gavi er dog ikke i tvivl om, at kontrakten på Camp Nou skal forlænges. Barca er Gavis hjerteklub, og selv ikke en stor interesse fra Chelsea forventes at kunne ændre det udfald. Derfor ligner det stadig, at Barca forlænger hans kontrakt og meget vel allerede inden årets udgang.

.:FORSIDE:.