Avis: Chelsea stadig lun på Coutinho

FCBARCELONA.DK - 23.04.19

© Getty Images

Hvis Real Madrid får held til at hente Eden Hazard i Chelsea, skulle englænderne stadig have Coutinho øverst på ønskesedlen, trods brasilianerens spillemæssige problemer i Barca.

Hazard og Real Madrid har længe haft et godt øje for hinanden og et skifte til sommer virker sandsynligt, næsten uanset om FIFA's transferforbud overfor den engelske klub fastholdes.

Netop transferforbudet vil være afgørende for, om Chelsea kan købe en erstatning for Hazard. Lige nu behandles sagen ved sportsdomstolen CAS, som Chelsea har bragt sagen op for.

Coutinho blev også i vinters sat i forbindelse med Chelsea, hvor Barca angiveligt skulle have afvist alle tilnærmelser. Spørgsmålet er om den holdning har ændret sig, efter at Coutinho ikke har vist nævneværdige fremskridt.

Måske Barcas sportslige ledelse indser, at den dyreste spiller i klubbens historie ikke kan leve op til forventningerne og at det derfor er bedst at få dækket hovedparten af de mange penge ind, som man betalte til Liverpool for lidt over et år siden.

.:FORSIDE:.