fbpx

Avis: Chelsea kræver 25 mio. euro for forsvarsduo

Peter Vyff - 04.08.22

// Cesar Azpilicueta // Marcos Alonso

Barca har i efterhånden lang tid forsøgt at hente César Azpilicueta og Marcos Alonso til Camp Nou. Chelsea kræver dog eftersigende 25 millioner euro for forsvarsduoen, hvilket er noget mere end hvad Barca havde håbet på.

Det er lykkedes for Barca at forstærke sig markant i det indeværende transfervindue og ledelsen er angiveligt slet ikke færdige med at handle. Catalanerne har siden transfervinduets start forsøgt at hente forsvarsduoen César Azpilicueta og Marcos Alonso hos Chelsea, hvilket dog har vist sig slet ikke at være så nemt som først antaget.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca havde håbet på at hente forsvarsspillerne uden de store omkostninger, da deres kontrakter udløber til næste sommer. Begge spillere skulle eftersigende også være ivrige efter at skifte til Camp Nou, og ledelsen håbede derfor på, at kunne hente dem for samlet 20 millioner euro.

Chelsea er dog af en helt anden opfattelse, specielt taget deres nuværende situation i betragtning. Cheftræneren Thomas Tuchel måtte se til imens Antonio Rüdiger og Andreas Christensen forlod Stamford Bridge tidligt i transfervinduet, hvilket har efterladt holdet sårbart i forsvaret.

Chelsea ønsker derfor ikke at slippe Azpilicueta og Marcos Alonso for enhver pris, og ifølge avisen Sport har Barca fået besked på at betale 25 millioner euro, hvis de ønsker at købe forsvarsspillerne. Catalanerne har angiveligt ikke tænkt sig at betale så meget og ledelsen ventes derfor at se tiden an lidt endnu.

Chelsea nærmer sig nemlig adskillige forstærkninger i forsvaret, hvilket kan ændre deres holdning til salgene af Azpilicueta og Marcos Alonso. London-klubben hentede fornyligt Kalidou Koulibaly til Stamford Bridge og den tidligere Barca-spiller Marc Cucurella og Wesley Fofana fra Leicester meldes også tæt på et skifte.

De potentielle nyindkøb kan bane vejen for Barca, og forhåbentligt kan ledelsen lukke en handel på de forventede 20 millioner euro. Catalanerne er helt åbenlyst sårbare på backpositionerne, hvor Xavi kun har Sergiño Dest og Jordi Alba til rådighed i førsteholdstruppen.

.:FORSIDE:.