fbpx

Avis: Chelsea byder 40 mio. euro for Frenkie de Jong

FCBARCELONA.DK - 15.01.22

// Frenkie de Jong

ps5 art


Rygterne er begyndt at florere omkring Frenkie de Jongs fremtid på Camp Nou og nu er der forlydender om, at Chelsea er klar med 40 mio. euro for den hollandske midtbanespiller. Også Bayern München meldes interesseret.

Det er den engelsk avis Daily Mail der fortæller om Chelseas forsøg på at hente Frenkie de Jong her i vinterens transfervindue. Avisen fortæller at Chelsea allerede har sendt et tilbud af sted på hollænderen, som man lige nu tykker på i Barcelona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca vædiansætter angiveligt De Jong 60 mio. euro, men de vurderes at være klar til at tale om en pris på 50 mio euro, eventuelt suppleret med diverse variabler.

De Jong har været en nøglespiller siden han kom til Barca i 2019, men han er dalet i niveau i denne sæson, hvor Gavi, Nico og Pedri har vist sig flot frem. Derfor skulle Barca være klar til at slippe Frenkie de Jong, hvis prisen er rigtig.

Det er ikke kun Chelsea der meldes interesseret i midtbanespilleren. Bayern München skulle også være klar til at byde og ligeledes har Manchester City været nævnt som en mulighed.

For blot få måneder havde det været utænkeligt at tale om et muligt klubskifte for Frenkie de Jong, men nu er der måske noget under opsejling.

.:FORSIDE:.