Avis: Celta Vigo holder øje med Rafinhas situation

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.09.20

© FC Barcelona

En af de spillere der ventes at forlade Barca dette efterår er brasilianske Rafinha Alcântara. Sidste sæson spillede han på lån hos Celta Vigo. Netop galicierne holder da også øje med Rafinhas situation i Barca.

Rafinha er stadig at finde i Barca. Catalanerne har ikke fået solgt brasilianeren endnu. 16 mio. euro er hvad Barca kræver for midtbanespilleren, men endnu er der ikke nogle klubber, der har bidt på krogen.

Den klub han var udlejet til i sidste sæson (Celta Vigo) holder nu øje med hvordan Rafinhas situation udvikler sig i Barca. Galicierne er opsatte på hente Rafinha tilbage til klubben, hvor han har været udlejet til to gange. Det skriver den catalanske avis Sport.

I mellemtiden skulle Rafinha dog ønske at fortsætte karrieren i Premier League. Hans storebror Thiago er netop skiftet til Liverpool, og det skulle være de to brødres drøm at spille i samme liga sammen. Derfor ser et skifte til Celta Vigo svært ud.

Rafinhas situation i Barca ser dermed ikke ud til at blive løst lige med det samme. Transfervinduet lukker den 5. oktober. Det vil ikke være utænkeligt, hvis Rafinhas situation først bliver løst hen mod slutningen af transfervinduet.


644x70

.:FORSIDE:.