fbpx
Annonce

Avis: Carrasco vil til Barca fremfor Premier League

FCBARCELONA.DK - 12.02.23

// Yannick Carrasco

Da Barca solgte Memphis Depay til Atlético Madrid i januar, fik de samtidig en forkøbsret på Yannick Carrasco. Han er i søgelyset hos flere andre klubber, men meldingen er, at han prioriterer Barca fremfor alle andre.

Det er avisen Sport der fortæller, at Carrascos agent Pini Zahivi har taget kontakt til Barca, for at informere om midtbanespillerens intentioner til sommer. Meldingen skulle angiveligt være, at Carrasco tålmodigt vil vente på Barca og holde andre interesserede klubber hen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Manchester United, Newcastle og Tottenham skulle alle have taget kontakt til Zahivi for at høre til spillerens situation, men det ser ud til, at de må væbne sig med tålmodighed.

Spørgsmålet er så hvornår Barca kan indgå i realitetsforhandlinger med både Atlético Madrid og Carrasco, for catalanerne kæmper en hård kamp med økonomien. Det sætter klare begrænsninger i hvor meget de kan betale for en spiller og hvor meget de kan tilbyde i løn.

Carrasco skulle være indstillet på at sænke sine krav for at komme til Barca og der er ingen tvivl om, at han kan tjene mere i Premier League, men de sportslige ambitioner ser altså ud til at veje tungest hos belgieren.



.:FORSIDE:.