fbpx

Avis: Carlo Ancelotti vil have Jean-Clair Todibo

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.09.20

© Getty Images
// Todibo

Liverpool-klubben Everton vil forstærke forsvaret inden transfervinduet lukker. Her kommer Jean-Clair Todibo ind i billedet. Everton vil angiveligt have Todibo på en lejeaftale for sæsonen, men spørgsmålet er, om Barca går med til det.

Ifølge den engelske avis Liverpool Echo, så vil Everton-manager Carlo Ancelotti have Todibo til klubben. Avisen skriver, at Everton ønsker en lejeaftale for den franske forsvarsspiller, men Barca vil hellere sælge ham.

Todibo selv er interesseret i et skifte til Everton, der har fået en god start på Premier League med to sejre ud af to mulige. Han ved, at han ikke kommer til at spille for Barca i denne sæson, fordi klubben allerede er dækket godt ind i det centrale forsvar.

I sidste sæson spillede Todibo et halvt år på lån i Schalke 04. Selvom han fik sine muligheder for tyskerne, så satte skader også en stopper fra at deltage så meget som han havde håbet på og derefter kom corona-pandemien.

Bundesliga-klubben udnyttede ikke deres købsoption på 25 mio. euro for Todibo, selvom de gerne ville. Derefter blev Todibo ramt af corona og sad derfor ude nogle uger. Fulham er også interesset i franskmanden. De er angiveligt klar med 18 mio. euro for ham plus variabler, mens Napoli også er interesseret sammen med Benfica fra Portugal, så interesse er der nok af.

.:FORSIDE:.