Avis: Carles Pérez kan være på vej til Roma

FCBARCELONA.DK - 25.01.20

© Getty Images

Noget overraskende var Carles Pérez ikke med i den trup Quique Setién udtog i går til dagens kamp mod Valencia. Nu fortæller avisen Sport, at det skyldes at angriberen er på vej væk, muligvis til Roma.

Meget tyder på at den 21-årige Carles Pérez forlader Barca her i januars transfervindue. Hans fravær i truppen til kampen i dag mod Valencia, hvor B-holdets Alex Collado er med i stedet for, er et tegn på, at noget er under opsejling.

Avisen Sport skriver i dag, at Quique Setién ikke forventer at få brug for Pérez i sidste halvdel af sæsonen og at spilleren derfor bør finde sig en anden klub, alternativt vende tilbage til B-holdet, som han formelt stadig tilhører.

Carles Pérez har tidligere modtaget tilbud fra andre sider, såvel i Spanien som fra andre europæiske ligaer. Derfor ligner det en lejeaftale for resten af sæsonen for angriberen.

Her skulle Roma angiveligt være meget interesseret og Sport fortæller, at der forhandles om en lejeaftale, hvor Roma kan købe Pérez til sommer for 13 mio. euro. Dog skulle Barca ønske en klausul, der giver dem mulighed for at hente catalaneren tilbage, hvis de måtte ønske dette.

Dermed tyder meget på, at Pérez har spillet sin sidste kamp for Barca i denne omgang.

.:FORSIDE:.