Avis: Carles Aleñá forlader måske Barca til januar

Anders Lang Jensen - 31.10.20

© Getty Images

Flere unge spillere har nydt stor tillid og masser af spilletid fra Ronald Koeman i starten af sæsonen. Pedri og Ansu Fati har grebet mulighederne, mens det har været modsat for Carles Aleñá. Det kan få konsekvenser til januar.

Kampprogrammet er tæt, og mange spillere har fået fordelt spilletiden mellem sig. Men hollandske Ronald Koeman har i sæsonens første syv kampe ikke kigget Riqui Puig og Carles Aleñás vej. Førstnævnte har spillet 3 minutter, og Aleñá har slet ikke været på banen indtil nu.

Inden sæsonen fortalte Koeman særdeles direkte til Riqui Puig, at han muligvis skulle finde en anden klub for at sikre sig spilletid. Midtbanetalentet er dog stadig i Barca, men spilletiden har ikke ændret sig. Samtidig er situationen mildest talt uholdbar for Carles Aleñá.

Et gennembrud på Camp Nou har ikke stået for døren i de seneste sæsoner for Carles Aleñá, og tålmodigheden med midtbanespilleren er opbrugt. Ifølge avisen Mundo Deportivo er Aleñá så langt fra førsteholdsfodbold, at talentet med stor sandsynlighed forlader klubben, når vinterens transfervindue åbner til januar. Og meget vel på en permanent transfer.

.:FORSIDE:.