Avis: Camp Nous navneændring nærmer sig

Anders Lang Jensen - 05.07.20

© Getty Images

Gennem en lang periode har Barca forhandlet med diverse store virksomheder omkring en sponsoraftale, der skal ændre Barcas hjemmebane rent navnemæssigt. Og disse forhandlinger nærmer sig nu en afgørelse.

Barca har hele tiden taget forhandlingerne med mulige stadionsponsorere med ro og uden en dato med en deadline. Virksomheden og navnet skal være den rigtige, og netop sådan et partnerskab kan snart falde på plads. Ifølge avisen Mundo Deportivo kan der være nyt allerede denne sommer.

Økonomisk vil en stadionsponsor kunne indbringe mange vigtige millioner euro i Barcas retning. Netop i disse corona-tider vil nye sponsorater være velkomne, og netop i lyset af klubbens økonomiske situation, rykker en endegyldig sponsoraftale om navnerettighederne på Camp Nou tættere på end nogensinde før.

Ifølge avisen El Mundo Deportivo vil der være tale om et velkendt navn på den virksomhed, som skal give Camp Nou et efternavn. Barcas ikoniske hjemmebane beholder altså navnet, men får tilføjet et ekstra navn bag på det velkendte ’Camp Nou’. Og ifølge avisen vil sådan et efternavn snart blive bekræftet.

.:FORSIDE:.