Avis: Byttehandlen Cillessen og Neto er på plads

FCBARCELONA.DK - 18.06.19

© Getty Images

I følge avisen El Mundo Deportivo varer det ikke længe før at en byttehandel mellem Jasper Cillessen og Valencias Neto bliver officielt bekræftet. Begge målmænd er værdisat til 30 mio. euro.

Meget tyder på, at der meget snart kommer en afklaring på Jasper Cillessens fremtid og at Barca i samme ombæring får sig en ny reservekeeper for Ter Stegen.

De seneste dages forlydender om en direkte byttehandlen mellem Cillessen og Neto skulle i følge avisen El Mundo Deportivo være forhandlet på plads mellem Barca og Valencia.

Begge målmand vurderes angiveligt være 30 mio. euro værd, så ingen af klubberne skal have penge op af lommen. De to keepere bytter ganske enkelt hold, hvilket er ret usædvanligt.

Norberto Murara Neto, bedst kendt som Neto, er en 29-årig brasilianer, der har spillet to sæsoner for Valencia, hvor han den forgangne sæson har været betragtet som førstekeeper.

Hos Barca kommer han til at stå i skyggen af Ter Stegen, akkurat som Cillessen har gjort det. Modsat kan han forvente pænt mere i løn end han fik hos Valencia.

For Cillessens vedkommende handler det om spilletid og det må han forventes at få masser af i Valencia, hvis han holder det niveau han har vist i Barca.

.:FORSIDE:.