fbpx

Avis: Braithwaites ageren er en hævnaktion

Markus Johannessen - 06.08.22

// Martin Braithwaite

Vi nærmer os sæsonstart og situationen omkring Braithwaites exit er fortsat ikke noget lykkeligt scenarie for hverken Xavi eller den danske angriber. Braithwaite modarbejder angiveligt klubben i protest.  

Da danskeren blev hentet til klubben, som midlertidig erstatning for en skadet Luis Suárez, blev Barcas ledelse angiveligt forsikret af Braithwaites repræsentanter, at han ville være samarbejdsvillig til at forlade klubben, da han skulle bruges som en kortsigtet løsning. 

Det er eftersigende ikke den 31-årige angribers opfattelse, som mener, at han var blevet lovet en rolle på holdet efter hårdt arbejde og professionel indsats. Ifølge den catalanske avis Sport, har Martin Braithwaite nu besluttet at gøre hans exit så besværligt som muligt, hvilket mediet betragter som en hævnaktion fra danskerens side. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Xavi har angiveligt talt med danskeren under fire øjne og gjort det klart for ham, at der ikke ville være nogen fremtid for ham i Barca. Om det var momentet, hvor Braithwaite besluttede sig fast for at modarbejde klubbens interesser vides ikke, men det er den teori, der florerer i de catalanske medier. 

Martin Braithwaite har nemlig besluttet sig for at afvise ethvert tilbud han får fra andre klubber. Han har angiveligt stillet Barca et ultimatum, der kræver, at klubben fyrer ham og udbetaler de fulde lønsummer af hans resterende kontrakt på to år.  Det stiller Barca i en vanskelig situation, da klubben netop har brug for at komme af med uønskede spillere for at reducere lønningsomkostningerne. At fyre Martin Braithwaite vil også betyde, at Barca mister en potentiel transferindkomst og dermed står klubben, efter at ophæve samarbejdet med Braithwaite, med minus 18 millioner euro samt udbetaling af løn til en spiller, som ikke er en del af truppen. 

Dette er decideret 'worst case scenario' for catalanerne, hvilket danskeren er klar over. Spekulationerne om at dette er en hævnaktion, for at blive frosset ude af mandskabet, er måske ikke helt ved siden af.

.:FORSIDE:.