Avis: Braithwaite starter inde igen mod Cádiz

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.12.20

© FC Barcelona

Som vi har været inde på her tidligere på dagen her på fcbarcelona.dk, så kan det være, at festen slutter for Martin Braithwaite i aften mod Cádiz med hensyn til at starte inde, men den catalanske avis Sport har danskeren med fra start.

Den catalanske avis Sport er vanen tro klar med deres bud på aftenens startopstilling. Som ofte rammer de plet eller næsten helt plet. Måske rammer de plet i aften med Martin Braithwaite, for avisen har angriberen med fra start helt i front.

Men først starter vi i målet, hvor avisen efter Neto spillede tidligere på ugen har Ter Stegen tilbage i målet. Foran tyskeren i forsvaret mener avisen at vide, Sergino Dest, Minqueza, Lenglet og Jordi Alba spiller. Det ser altså ikke ud til, at Araujo får comeback endnu.

På de to kontrollerende midtbanepladser skriver Sport, at de tror Busquets og De Jong starter sammen, hvilket betyder, at Pjanic i så fald henvises tilbage til bænken.

I offensiven har vi allerede afsløret, at Sport har Braithwaite med fra start helt i front. Bag ham starter Messi på højre kant, Griezmann på den offensive midtbane og Coutinho på venstre kant. Det betyder altså, at Dembélé og Pedri henvises til bænken.

Avisen understreger dog samtidig, at spillere som Pedri og Dembélé meget vel også kan komme i spil og at det kan sende Braithwaite ud på bænken. Det er altså meget usikkert hvad Koeman vælger at gøre i front.

Udekampen mod Cádiz starter klokken 21.00. Det betyder, at du kan se den officielle startopstilling her på fcbarcelona.dk omkring klokken 20.00 eller lidt før det. Her får man svaret på om Braithwaite er med fra start for fjerde kamp i træk.

.:FORSIDE:.