fbpx

Braithwaite har ikke travlt med sit comeback

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.01.22

// Martin Braithwaite

ps5 art


Martin Braithwaite nærmer sig et comeback for Barca efter at have siddet ude siden kampen mod Getafe sidste år. Ifølge de seneste meldinger vil Braithwaite dog tage det stille og roligt med at komme tilbage på holdet.

Den catalanske avis Sport skriver, at Martin Braithwaite håber at være klarmeldt om få dage, men ifølge avisen vil danskeren tage det stille og roligt med at komme tilbage, da kampformen skal bygges op.

Artiklen fortsætter under annoncen


Braithwaite har ikke været i aktion siden sejren over Getafe på hjemmebane i slutningen af august. Derfor er det vigtigt at bygge kampformen op i et roligt tempo, inden han igen melder sig til disposition for Xavi.

I september blev den 30-årige angriber opereret i det ene knæ for sin skade. Dengang blev det meldt ud, at Braithwaite ville være klar i januar måned. Den udmelding ser ud til at holde stik. Det var nemlig gode tegn, da Braithwaite mandag kunne deltage i dele af træningen med holdkammeraterne inden afrejsen til Saudi Arabien. Ifølge meldingerne er han ikke langt fra at blive klarmeldt.

.:FORSIDE:.