Avis: Braithwaite er meget respekteret i truppen

FCBARCELONA.DK - 27.02.21


Martin Braithwaite fik en hovedrolle i Barcas sejr i onsdags over Elche, da han lagde op til to mål i 3-0 sejren. Nu fortæller avisen El Mundo Deportivo, at danskeren er meget respekteret blandt holdkammeraterne for sin indstilling.

Braithwaite er tildelt rollen som reserve for de mere berømte holdkammerater som Messi, Griezmann og Dembélé, men det betyder ikke at danskeren ikke har tilliden fra sine holdkammerater.

El Mundo Deportivo fortæller at der er stor tilfredshed med Braithwaite for den professionelle indstilling han lægger for dagen. Han brokker sig aldrig over en bænkeplads eller den sporadiske spilletid, eller hvor på banen Koeman beder ham spille.

Braithwaite spørger derimod tit sine trænere om god råd for at forbedre sig, ligesom han altid analyserer kampene derhjemme, noget som ellers ikke er påkrævet.

Holdkammeraterne ser Braithwaite gøre alt hvad han og nok også mere end han er forpligtet til og det har altså medført respekt i truppen.

Braithwaite har fået spilletid i 30 af de 37 kampe Barca har spillet indtil nu i denne sæson. Her er det blevet til seks mål, fordelt med to i ligaen, tre i Champions League og et enkelt i Copa del Rey.

.:FORSIDE:.