fbpx

Avis: Braga melder sig som en mulighed for Collado

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.08.21

© Getty Images
// Collado

Tidligere på sommeren ligende det, at Alex Collado var tæt på at skifte til Club Brugge på en lejefaftale, men det skifte blev ikke til noget. Nu har Sporting Braga angiveligt meldt sig på banen som bejler.

Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo er Sporting Braga fra Portugal interesseret i at hente Alex Collado til klubben. De er angiveligt klar med en lejeaftale til 22-årige Collado, der også indeholder en købsoption. Nu er spørgsmålet hvad catalaneren siger til det.

Collado trak sig fra skiftet til Brugge i sidste ende, fordi belgierne ville have en købsoption med i aftalen, men han var ikke med på det. Collado håber tilsyneladende at blive i Barca, men klubben vil ikke garantere ham en plads i førsteholdstruppen.

Det er udelukket, at Collado fortsætter med B-holdet, hvor han var den største stjerne og anfører. Han udtalte selv tidligere på sommeren, at hans tid på B-holdet er slut. Indtil videre har Collado ikke været udtaget til kampene mod Bilbao og Real Sociedad, så det tyder på, at Ronald Koeman ikke regner med ham.

Sporting Braga hentede sidste år B-holdsangriberen Abel Ruiz i forbindelse med Barcas køb af Francisco Trincao. Nu ser det altså ud til, at de også er ude efter Collado. Ifølge Mundo Deportivo foretrækker Collado dog at skifte til en klub, som spiller i Champions League.

.:FORSIDE:.