Avis: Betis ønsker at forlænge Aleñás lejekontrakt

Magnus Wind - 31.03.20

© Getty Images

Barca valgte i januars transfervindue, at udleje Carles Aleñá til Real Betis, så midtbanespilleren kunne få mere realmæssig spilletid. Nu går meldingerne på, at Betis ønsker at leje catalaneren igen i næste sæson. 

Konkurrencen er utrolig hård i Barca og derfor valgte klubben i januars transfervindue, at udleje nogle af de spillere, som ikke havde udsigt til meget spilletid. En af dem var Carles Aleñá, der blev sendt til Real Betis for resten af sæsonen. Inden Corona-virussen satte en stopper for fodbolden, fik midtbanespilleren spilletid i otte ud af ni kampe, hvoraf flere af dem var fra start. Lejeopholdet kan derfor betegnes som en succes og nu ønsker Real Betis angivenligt at forlænge lejekontrakten med catalaneren. 

Det er webmediet Estadio Deportivo, der følger Sevilla-klubben tæt, som bringer historien. Angiveligt er Aleñá vellidt i Betis og klubbens træner Rubi, som er begejstret for den 22-årige midtbanespiller, ønsker altså at leje catalaneren endnu en sæson. Quique Setién udtalte dog i forbindelse med lejekontraktens offenliggørelse, at han tror på, at Aleñá har en rolle på Barca-holdet i næste sæson.

.:FORSIDE:.