fbpx
Annonce

Avis: Bellerín har ingen planer om at forlade Barca

Anders Lang Jensen - 22.11.22

// Hector Bellerín

Efter bare tre måneder inde i hans Barca-comeback rygtes Héctor Bellerín allerede væk fra det catalanske. Højrebacken meldes som en mulig afgang til vinterens transfervindue, men Bellerín har ingen planer om at skifte væk.

Sent i sommerens transfervindue kom Héctor Bellerín til Barca på en fri transfer som en ekstra gardering på højrebacken. Bellerín har dog ikke for alvor overbevist Xavi og resten af Barca indtil videre, og catalanerne kan være åbne for at sende højrebacken videre til vinter.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Héctor Bellerín har dog ikke i sinde at forlade Barca til vinter, og som minimum vil han fortsætte indtil sommer, hvor hans kontrakt udløber. Faktisk tænker Bellerín udelukkende på at få vendt situationen og få forlænget sin aftale med Barca yderligere. Det melder avisen Marca.

Héctor Belleríns kontrakt med klubben udløber som nævnt efter denne sæson, og det virker ikke umiddelbart sandsynligt, at Barca vil forlænge den yderligere. Meget tyder nemlig på, at ledelsen ønsker at investere markant i en ny højreback i et af de kommende transfervinduer.

bellerin5

.:FORSIDE:.