fbpx

Avis: Bayern München viser interesse i Semedo

Magnus Wind - 24.01.20

© Getty Images
// Semedo

Nélson Semedo har gennem meget af sæsonen været andetvalget på højrebacken, hvilket har ført til at andre klubber er begyndt at vise interesse for portugiseren. Senest er Bayern München meldt som en mulighed. 

Konkurrencen er meget hård i Barca og gode kvalitetsspillere ender ofte på bænken. En af disse er Nélson Semedo, som gennem meget af sæsonen har været andetvalget på højrebacken, hvor Sergi Roberto har spillet mest på pladsen.

Da det ser ud til, at Semedo ikke er indiskutabel hos Barca, viser andre klubber interesse i portugiseren. Angiveligt skulle Bayern München have højrebacken på sin ønskeliste. Det skriver den tyske avis Bild. 

Dog skriver den catalanske sportsavis Sport, at Semedo kun er andetvalget hos tyskeren. Angivenligt så skulle Real Madrids Álvaro Odriozola været den fortrukne spiller hos den tyske storklub, men hvis man ikke kan blive enige, kan det åbne døren for et eventuelt skifte for Semedo.

Barcas sportsdirektør Eric Abidal mødtes med Semedos agent for nogle uger siden, hvor portugiseren situation blev diskuteret. Angiveligt ønsker catalanerne at få tilført noget kapital forud for næste sæson og det kan et salg af Semedo hjælpe til med.

Semedos kontrakt udløber i sommeren 2022.

.:FORSIDE:.