Avis: Bayern München holder øje med Dembélé

Kristoffer Hanberg - 26.06.19

© Getty Images

Til trods for, at Dembélé endnu ikke har udløst sit fulde potentiale i Barca, er han en ombejlet herre. Først har Liverpool været meldt interesserede i franskmanden, og nu melder Bayern München sig også på banen.

Det skriver den tyske avis, Sport Bild. Bayern München har indtil nu kæmpet hårdt for at sikre sig Manchester Citys tyske kæmpetalent, Leroy Sané, men ifølge flere tyske kilder har de svært ved at overtale englænderne til at sælge deres 23-årige kantspiller.

Det har angiveligt fået dem til igen at nærstudere markedet, og her er opmærksomheden angiveligt blevet rettet mod Dembélé. Karl-Heinz Rummenigge, som er formand i Bayern München, skulle være stor tilhænger af Dembélé, og han er derfor være villig til at gøre, hvad han kan for at bringe den franske landsholdsspiller til München.

Det kan dog vise sig at blive kompliceret. Flere spanske medier meddelte i forrige uge, at Barcas ledelse var blevet enige om, at Dembélé under ingen omstændigheder bliver sat til salg denne sommer, og derfor kan det meget vel tyde på, at Bayern München endnu en gang må lede efter alternativer på transfermarkedet.

.:FORSIDE:.