Avis: Bayern henvender sig til flere Barca-spillere

Anders Lang Jensen - 11.10.21

Barca kæmper fortsat med at reducere udgifterne i klubben, mens førsteholdet ikke leverer på det niveau, en klub som Barca normalt viser. Det har angiveligt fået Bayern München til at øjne handler med flere Barca-profiler.

En række unge spillere forhandler med klubben om nye kontrakter, men der er ingen tvivl om, at andre europæiske topklubber på nuværende tidspunkt, kan betale langt højere beløb til spillerne. Det håber tyske Bayern angiveligt at lukrere på.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport har den tyske mesterklub nemlig taget kontakt til flere af Barca-spillernes agenter. Her skulle tyskerne have forklaret, at de er interesserede, hvis spilleren måtte ønske et bedre og mere stabilt sportsligt projekt, som det lyder.

Der sættes ikke navne på, hvilke spillere der er blevet kontaktet af tyskerne, men tidligere har Frenkie de Jong, Pedri, Sergiño Dest og Riqui Puig alle være rygtet til det sydtyske. Derudover forventes Ansu Fati og Ousmane Dembele også at have Bayerns interesse med deres forestående kontraktudløb.

Ifølge Sport er Barca klar over, at en række konkurrerende klubber står klar i kulissen og lukrerer på klubbens nuværende situation. Spørgsmålet bliver dog, om det lykkes andre klubber at opsnappe profiler på Camp Nou, eller om kontraktforlængelserne kommer i hus for Barcas vedkommende.

.:FORSIDE:.