fbpx

Bayer Leverkusen meldes med i kampen om Abde

Markus Johannessen - 27.05.23

// Abdessamad Ezzalzouli

Abde fortsætter med at tiltrække opmærksomhed i europæisk fodbold og hos cheftrænere, der vil tilføje ham til truppen. Listen over interesserede klubber er efterhånden lang og nu har Bayer Leverkusen angiveligt tilsluttet sig. 

Den spansk/marokkanske fløjspiller er mildest talt en eftertragtet herre på transfermarkedet. Barca-spillerens lejeophold i Osasuna er blevet udnyttet på bedste vis og kommer utvivlsomt til at være et godt springbræt for den 21-årige angribers karriere. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi sætter stor pris på Abdes fremgang, talent og arbejdsindsats, men samtidig står catalanerne i en situation, hvor de er forpligtede til at skabe indtægter - og lige nu er der rift om det unge talent. 

Der er dog endnu ikke nogen officiel udmelding om at Barca sælger Abde, men ifølge den catalanske avis Sport, er det allerede besluttet fra ledelsens side. 

Barca og Abde kommer næppe til at mangle tilbud. Der er efter sigende flere Premier League-klubber, der er interesserede i kantspilleren og avisen Sport har netop erfaret, at Bundesligaklubben Bayer Leverkusen også har tænkt sig at byde ind, da de står til at miste en mand i offensiven denne sommer..:FORSIDE:.