Avis: Bartomeu fremrykker præsidentvalget

FCBARCELONA.DK - 15.08.20


8-2 ydmygelsen mod Bayern München får store konsekvenser, for udover at Quique Setién kan imødese en fyreseddel, tegner det også til, at  præsident Josep Maria Bartomeu udskriver valg tidligere end planlagt.

'Vi vil offentliggøre vores beslutninger i de kommende dage, men nu er ikke tidspunktet at gøre det på' kom det blandt andet fra Bartomeu i går efter nedturen i Lissabon. I følge avisen El Mundo Deportivo, er en  af beslutningerne, at Bartomeu går af før tiden.

Bartomeus præsidentperiode udløber næste sommer, men det skulle nu være planen, at fremrykke valget til marts eller april, så en ny ledelse får god tid til at planlægge den efterfølgende sæson. Det forventes, at Bartomeu snart kommer med en konkret dato for at skabe ro hos tilhængerne, der kræver ændringer.

Det hele vanskeliggøres af coronasituationen, for det er vanskeligt at afholde valg for de mere end 130.000 medlemmer under de nuværende forhold. Samtidig vil de kraftige økonomiske konsekvenser af coronakrisen også være svære at overskue for en ny ledelse.

Derfor forventes det ikke, at Bartomeu melder ud at han går af med øjeblikkelig virkning, for det ville nok stille klubben i en endnu sværere situation.

644x70

.:FORSIDE:.