Avis: Barca vil tjene penge på Emerson

FCBARCELONA.DK - 04.07.20

© Getty Images

Barca kan når som helst hente Emerson tilbage fra lejeaftalen i Betis og nu er der forlydender om, at brasilianeren sættes på salgslisten fordi man forventer, at kunne inkassere en pæn sum penge på et salg.

Emerson har haft en udmærket første sæson siden skifte til Betis i sommer, hvor hans lejeaftale løber en sæson mere. Barca kan dog hente brasilianeren allerede denne sommer, hvis de lægger i alt 9 mio. euro på bordet til Betis.

Det overvejer man at gøre i Barca ifølge avisen El Mundo Deportivo. Der er interesse fra flere klubber i Premier League, mens også Dortmund meldes nu interesseret, efter at de har solgt Achraf Hakimi til Inter.

Interessen for Emerson kan få prisen til at stige og her ser Barca angiveligt en mulighed for at gøre en rigtig god forretning. Man skulle foretrække et salg af økonomiske årsager, fremfor selv at bruge den brasilianske højre back.

Det ville ellers ligne en oplagt tanke at bruge Emerson som backup for Semedo, så holdet endelig kunne få to naturlige højre backs i truppen, efter nogle sæsoner hvor Sergi Roberto har spillet meget på positionen. Sådan det dog ikke ud til at gå.

644x70

.:FORSIDE:.