Avis: Barca vil tjene 30 mio. euro på salg af talenter

Rune Stentoft Arlbjørn - 01.08.20

© FC Barcelona B

Barca B missede desværre oprykningen til 2. division A. Det betyder, at flere af spillerne fra B-holdet nu må se sig om efter en ny klub, da Barca arbejder på at tjene store penge på salg af talenterne.

At spille i 2. division A havde tilladt Barcas talenter på B-holdet at spille på et højere niveau end i 2. divison B. Det kommer desværre ikke til at ske, men der er stor interesse for Barcas unge talenter, for B-holdet har haft en rigtig god sæson trods den missede oprykning.

Barca kigger derfor nu på at sælge flere af de unge talenter. Mange af dem har da også tilbud om at forlade klubben. Planen er at sælge flere at de unge talenter med tilbagekøbsklausuler. Klubben går således efter at tjene 30 mio. euro. Det skriver den catalanske avis Sport.

Der er tre spillere fra B-holdet som skiller sig ud fra de andre: Monchu, Collado og Akieme. De to førstnævnte banker på til førsteholdet, men der er ingen garantier i fodbold, så ethvert tilbud på dem vil blive overvejet af Barca. Valencia, Betis, Real Sociedad, Granada og Getafe er alle ude efter Monchu ligesom det italienske hold Sassoulo.

Der er også stor interesse for Collado inklusiv Real Sociedad og Celta Vigo, men han har også tilbud fra Premier League, Serie A og Bundesligagen. Imidlertid ventes den offensive midtbanespiller at træne med førsteholdet i forsæsonen, før der bliver truffet en beslutning om hans fremtid.

Sergio Akieme er mere tilbøjelig til at forlade Barca, da han har tilbud fra England og Frankrig. Milan og Parma jagter også Jorge Cuenca. Andre mulige salg er Morer og Jandro. Det er en lang liste med spillere, som kan forlade klubben.

Indtil nu er det kun spillere som Riqui Puig, Ansu Fati og Ronald Araujo fra B-holdet, der har fået en plads på førsteholdet. De fleste af de resterende B-spillere ventes at blive solgt med en tilbagekøbsret eller sendt ud på lejeaftaler.

644x70

.:FORSIDE:.