Avis: Barca vil stadigvæk have Neymar

FCBARCELONA.DK - 17.08.19

© Getty Images

Philippe Coutinho så længe ud til at blive en del af en byttehandel med PSG, men udlejes nu til Bayern München. Ifølge den catalanske avis Sport ændrer det dog intet i forhold til Neymar - Barca vil fortsat hente brasilianeren.

Det er den catalanske avis Sport, som denne lørdag meddeler, at lejeaftalen med Bayern, som sender Philippe Coutinho til München, ikke ændrer på Barcas planer om at hente Neymar tilbage til klubben.

Sport skriver, at Barca har meddelt Neymar, at man nu vil komme med et nyt og sidste tilbud til PSG i håbet om at nå til enighed. Det stemmer overens med de seneste meldinger om, at Barca på mandag igen vil sende en delegation til Paris for at forhandle med den franske klub.

Derudover meddeler avisen Sport også, at præsident Josep Maria Bartomeu, som indtil videre har holdt sig i baggrunden i dialogen med PSG, nu personligt vil tage sig af forhandlingerne for at få en handel i hus.

Neymar og hans bagland skulle angiveligt være fortrøstningsfulde i håbet om et skifte tilbage til Barcelona, men de skulle også have meddelt Barca, at Real Madrid i disse dage presser hårdt på for at hente angriberen. Derfor håber de, at Barca nu vil sætte det sidste og afgørende stød ind, da Neymar selv kun vil hjem til Barcelona.

.:FORSIDE:.