Avis: Barca vil sælge Arda Turan til sommer

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.04.19

© Getty Images

Arda Turan vil endnu engang være i rampelyset den kommende sommer, når transfervinduet åbner. Catalanerne vil gøre alt for at sælge tyrkeren for at få ham af lønningslisten og for at få penge i kassen.

Turan nåede aldrig at slå til i Barca og derfor blev han udlejet til Basaksehir i vinteren 2018 indtil sommeren 2020, hvor han har kontraktudløb. Barca ser dog helst, at han bliver solgt til sommer, så de kan tjene lidt af de penge ind de brugte på ham i 2015.

Tyrkerens kontrakt med Barca udløber i netop 2020, så derfor vil han kunne forhandle gratis med en ny klub allerede fra den 1. januar 2020 og så skifte væk gratis et halvt år efter.

Det bliver dog ikke nemt at sælge Arda Turan, da han har ikke været god i Tyrkiet og da han er indblandet i flere dårlige sager uden for banen. Barca vil dog prøve at sælge ham til Basaksehir, men det giver ikke meget mening, da de kan bare beholde ham lejeaftalen ud og så skrive kontrakt med ham, når den udløber.

Hans tidligere klub Galatasaray er dog en mulighed, så dem vil Barca også prøve at sælge ham til til sommer. I lejeaftalen har Barca fået indskrevet en ret til at bryde aftalen med Basaksehir, hvis der kommer en klub, som vil købe ham.

.:FORSIDE:.