Avis: Barca vil også sælge Junior Firpo

Rune Stentoft Arlbjørn - 31.03.20

Barca har de seneste par uger sat flere spillere på salgslisten. Her kan nævnes Samuel Umtiti, Antoine Griezmann og Martin Braithwaite, men nu følger Junior Firpo også trop efter kun en enkelt sæson hos catalanerne.

Junior Firpo blev købt sidste sommer i Real Betis for 18 mio. euro plus yderligere 12 mio. euro i variabler, men spansk-dominikaneren har endnu ikke for alvor overbevist i Barca. Derfor skulle catalanerne nu være klar til at sælge ham.

Barca er på udkig efter en ny venstre back til sommer. David Alaba og Alex Telles er allerede blevet nævnt. Det hænger måske sammen med, at Barca nu er klar til at sælge Junior Firpo. Barca vil mindst have 20 mio. euro for ham.

Spilletiden for Junior Firpo har ikke været stor i Barca, men under Quique Setién har han fået flere muligheder. De kender begge hinanden fra Real Betis, hvor Junior Firpo var en stor profil. Ender det med et salg, vil han dog ikke mangle muligheder.

Junior Firpo er nemlig et stort hit i Italien efter hans præstationer for det spanske U21 landshold. I Italien kanklubber som Inter, Roma, Napoli og Torino nævnes som interesserede. Her kan Junior Firpo f.eks. indgå i en byttehandel med Inters Lautaro Martínez.

.:FORSIDE:.