Avis: Barca vil leje Neymar i PSG

FCBARCELONA.DK - 18.08.19

© Getty Images

Meget tyder på, at den kommende uge bliver afgørende i transfersagaen om Neymar. Seneste meldinger fra den catalanske presse går på, at Barca ønsker at leje brasilianeren den første sæson og at PSG ikke afviser den ide.

Det er avisen Muno Deportivo, der søndag meddeler, at Barca i næste uges forhandlinger med PSG vil forsøge at nå til enighed med franskmændene om en lejeaftale, som sender Neymar tilbage til Camp Nou i denne sæson. Forleden kom det frem, at catalanerne angiveligt skal forhandle videre med den franske klub mandag og at præsident Bartomeu personligt vil stå i spidsen for dialogen med PSG.

Barca har dog ikke økonomien til at smide efter masse penge efter Neymar denne sommer, da man allerede har betalt 80 mio. euro for Frenkie de Jong og 120 mio. euro for Griezmann. I første omgang forsøgte man sig derfor med en byttehandel - dog uden held.

Derfor er planen ifølge Mundo Deportivo, at man vil leje Neymar i denne sæson. Dertil vil der blive lagt en købsoption til næste sommer, som meget vel kan blive obligatorisk. Catalanerne vil dog ifølge nogle medier forsøge at køre købsoptionen frivillig, men det er meget tvivlsomt, at PSG vil acceptere dette.

Det afgørende punkt i en lejeaftale bliver derfor at nå til enighed om, hvor vidt købsoptionen skal være obligatorisk og så selvfølgelig hvilken pris, som catalanerne skal betale om et år, når og hvis de køber brasilianeren.

.:FORSIDE:.