fbpx
Annonce

Avis: Barca vil ikke hente Pogba for enhver pris

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.09.21

// Paul Pogba

Om ni måneder udløber Paul Pogbas kontrakt med Manchester United, hvorfor der kommer flere og flere rygter om verdensmesterens fremtid. Nogle af disse rygter sender ham til Barca, man de vil ikke hente ham for enhver pris.

Den catalanske avis Sport skriver, at Barca ser Pogba som en interessant mulighed på markedet for at forstærke midtbanen med fysik og kreativitet, men den franske midtbanespiller kommer kun til Barca, hvis han vil tilpasse sig økonomisk til klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Avisen forklarer, at Pogba bliver nødt til gøre en økonomisk indsats, hvis han vil spille i Barca-trøjen i næste sæson. Men andre ord prøver avisen at sige, at Pogba skal gå ned løn til det catalanerne har råd til i øjeblikket.

Barca vil ifølge avisen ikke hente Pogba for enhver pris. Den løn som han får i Manchester United kan catalanerne ikke være med på i øjeblikket, selvom Joan Laporta har formået at få økonomien i bedring i de seneste måneder.

Tidligere har Barca været ude efter Pogba, men i de seneste år er han mest blevet sat i forbindelse med Real Madrid. Pogba kan dog angiveligt godt lide tanken om at spille i de blå og røde farver på Camp Nou. Det har en af den 28-årige franskmands brødre tidligere udtalt.

.:FORSIDE:.