Avis: Barca vil have Sergiño Dest på lån

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.09.20

© Getty Images

Tilbage i maj måned blev den hollandske amerikaner Sergiño Dest sat i forbindelse med et skifte fra Ajax til Barca. Nu går der igen rygter om, at han kan være på vej til Barca på en lejeaftale, hvis Semedo skifter klub.

Nelson Semedos fremtid i Barca er uklar. Måske skifter han klub eller måske bliver han i klubben. Det vides endnu ikke og så længe transfervinduet er åbent indtil den 5. oktober, så vil der være rygter om portugiserens fremtid.

Hvis Semedo ender med at skifte klub, så har Barca kig på Sergiño Dest som afløser. Han er 19 år fra årgang 2000 og spiller som højre back i Ajax. Mundo Deportivo melder, at Barca vil have hollænderen med de amerikanske rødder på en lejeaftale, hvis Semedo ender med at forlade catalanerne.

Sergiño Dest fik sit helt store gennembrud for Ajax i sidste sæson, hvor han spillede sig til en fast plads på holdet. Det skabte rygter om Barcas interesse i maj måned og kort efter gengældte Sergiño Dest interessen fra Barca med et billede af sig selv iført Barca-tøj på de sociale medier.

644x70

.:FORSIDE:.