Avis: Barca vil have Guardiola tilbage som træner

Anders Lang Jensen - 28.06.20

© Getty Images

Torsdag aften mistede Pep Guardiola og Manchester City endegyldigt titlen som engelske mestre, da Liverpool matematisk sikrede sig mesterskabet. Samtidig kører en stor retssag mod City, og det skaber rygter om Peps fremtid.

Sportsdomstolen CAS arbejder for tiden med Manchester Citys appel på den udelukkelse fra Champions League, som englænderne modtog af UEFA efter brud på Financial Fair Play-reglerne. CAS forventes at komme tilbage med en endelig dom inden for de næste få uger.

Svaret kan meget vel blive afgørende for Manchester City-projektet med Pep Guardiola. Omstødes dommen ikke, vil Manchester City være uden europæisk fodbold i de kommende to sæsoner, hvilket kan få fatale konsekvenser for storklubben. Og på Camp Nou følger man nøje med fra sidelinjen.

Ifølge den engelske avis Daily Express planlægger Barca nemlig et ambitiøst forsøg på at kapre Pep Guardiola tilbage som træner i det catalanske. Ifølge avisen vil Barca bruge den kommende retssags endegyldige udfald som argument for at få Guardiola til at droppe Premier League-klubben.

Selvom Barca ansatte den nuværende cheftræner Quique Setién tilbage i januar måned, forventes det ikke at have nogen indflydelse på tanken om et Guardiola-comeback. Hvis Champions League-udelukkelsen fortsat er gældende, er Barca angiveligt overbeviste om, at Pep vil tilbage til Camp Nou.

.:FORSIDE:.