Avis: Barca vil have Eric García denne sommer

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.07.20

© Getty Images

Tidligere på sommeren blev Manchester Citys forsvarsspiller Eric García sat i forbindelse med et skifte til den catalanske storklub. Nu melder Sport, at Barca er ude efter catalaneren denne sommer.

For nogle år siden forlod Eric García La Masia til fordel for Pep Guardiolas Manchester City. Her har catalaneren haft så god en udvikling, at han er blevet en del af førsteholdet. Han kan dog være på vej tilbage til Barca denne sommer.

Den catalanske avis Sport erfarer, at Barca og Manchester City allerede forhandler om at sende forsvarsspilleren tilbage til Barca. Det skyldes, at den blt 19-årige Eric García har kontraktudløb om et år, så catalaneren skal sælges denne sommer, hvis Manchester City vil have penge for ham.

I La Masia blev Eric García uddannet frem til han var 16 år. Herefter gik turen til England, hvor han har fortsat sin gode udvikling. I Premier League har han i denne sæson spillet 447 minutter og han spillede senest i 4-0 sejren over Liverpool.

I Barca er Eric García udset til at være afløseren for den efterhånden aldrende Piqué, der har rundet 33 år. Der tales om, at den unge catalaner kan blive et af de overraskende indkøb denne sommer.

.:FORSIDE:.