Avis: Barca vil have alsidig venstrebenet forsvarer

Rune Stentoft Arlbjørn - 01.04.20

© Getty Images

Barca vil ændre i forsvarskæden forud for næste sæson, da catalanerne håber at kunne sælge både Samuel Umtiti og Junior Firpo. Som erstatning leder Barca efter en central forvarsspiller, der også kan spille venstre back.

Den nye spiller skal være venstrebenet og drømmescenariet er at hente Bayern Münchens David Alaba, men han kan gå hen og blive en dyr fornøjelse og andre muligheder bliver også undersøgt. Det skriver den catalanske avis Sport.

En anden mulighed som skiller sig ud er Villarreals Pau Torres. Den 23-årige spanier har imponeret for Villarreal i denne sæson og han er også gået hen og blevet vigtig for det spanske landshold på det seneste.

Barca vil kun hente en ny alsidig forsvarsspiller, hvis det kan lykkes at sælge Umtiti. Barca har valgt at satse på Clement Lenglet frem for Umtiti. Hvis det ikke lykkes, vil Barca i stedet gå efter en ren venstre back.

Kurzawa fra PSG er en mulighed, hvis Barca ender med at gå efter en ren venstre back. Han har kontraktudløb til sommer og vil kunne udfylde samme rolle som Lucas Digne gjorde. Klubben har også Juan Miranda på lån i Schalke, men der skal han være et år mere, og han bliver kun hentet tilbage til Barca, hvis han skal sælges videre til en anden klub.

Marc Cucurella er også en mulighed til venstre back, men Barca planlægger at sælge ham permanent til Getafe, mens der kan komme mange andre klubber på banen efter catalaneren.

.:FORSIDE:.