Avis: Barca vil forstærke hver kæde i 2020

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.12.19

© Getty Images

Selvom vinterens transfervindue står for døren, er Barca allerede godt i gang med at planlægge næste sommers forstærkninger. Her arbejder man angivelligt med en plan om at forstærke såvel forsvar, midtbane som og angreb.

Ifølge den catalanske avis Sport er Barca på udkig efter en ny forsvarsspiller næste sommer, da Piqué er oppe i alderen og Umtiti måske bliver solgt, men hvis klubbens unge spillere på La Masia og B-holdet udvikler sig positivt kan de bliver rykket op i stedet. Det kunne blive Ronald Araujo fra Barca B.

På midtbanen ventes Arturo Vidal og Ivan Rakitic at blive solgt senest næste sommer, da de her vil have et år tilbage af deres kontrakter med catalanerne. Her leder Barca efter en spiller, som passer til klubbens spillestil og kan spille foran forsvaret. Sensi fra Inter nævnes som spilleren Barca vil have og de er i følge Sport i kontakt med folkene omkring ham.

I angrebet er det ingen hemmelighed, at Barca leder efter den spiller, som skal tage over for Luis Suárez. Barca er seriøst interesseret i Inters Lautaro Martinez, der kan købes for over 100 mio. euro. Donyell Malen fra PSV er også en kandidat, men han er skadet i øjeblikket. Dertil må man heller ikke glemme Neymar, som også skulle være på blokken hos præsident Bartomeu og sportschef Abidal.

644x70

.:FORSIDE:.