fbpx

Avis: Barca vil forlænge med Sergi Roberto

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.01.22

// Sergi Roberto

Sergi Roberto har kontraktudløb med Barca til sommer, men endnu er en forlængelse ikke kommet på plads. Der har tidligere været tegn på forhandlinger i denne måned, men nu synes forhandlingerne snart at begynde.

Ifølge den catalanske avis Sport vil Barca gerne forlænge kontrakten med Sergi Roberto, der er holdets fjerdeanfører. Avisen melder, at de involverede parter ikke har travlt, men at forhandlingerne kan begynde i næste uge.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det primære fokus for den sportslige ledelse er i øjeblikket at få lukket transfervinduet godt af, og sikre Xavi de forstærkninger han vil have. Der arbejdes stadig på Adama Traore og Alvaro Morata, mens en forlængelse med Dembélé ikke er udelukket.

Barca og Sergi Roberto har ikke travlt med en forlængelse, selvom kontrakten udløber til sommer. Begge parter ønsker at fortsætte samarbejdet, så det bør ikke blive svært at blive enige om en ny kontrakt.

Sergi Roberto sidder i øjeblikket ude med en muskelskade, som han har døjet med siden slutningen af oktober. Ved Xavis tilbagevenden blev det fortalt, at Sergi Roberto faktisk havde spillet med en skade i et års tid.

.:FORSIDE:.