Avis: Barca vil forlænge med Dembélé til 2025

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.04.21


Dembélé var afgørende for Barca, da han sikrede den vigtige sejr over Real Valladolid i mandags. Han er i gang med sin bedste sæson i klubben og det vil Barca nu belønne ham for med en ny kontrakt til sommeren 2025.

Den nuværende aftale med Barca for Dembélé udløber i sommeren 2022, altså om lidt mere end et års tid. Derfor vil Barca nu forlænge aftalen med ham, så han ikke forlader klubben på en fri transfer, men selvfølgelig også på grund af hans stigende formkurve i denne sæson.

Ifølge den catalanske avis Sport, så er målet at få forlænget kontrakten med Dembélé inden den kommende sommers EM slutrunde skydes i gang. Hvis ikke Dembélé forlænger inden da, så vil catalanerne forsøge at sælge ham til sommer.

Avisen skriver, at Dembélé gerne selv vil fortsætte i den catalanske storklub, men at der er tvivl fra angriberens bagland, da de ikke er sikre på, at Barca kan præsentere et tilbud til Dembélé, som er attraktivt nok økonomisk. Det bliver derfor spændende at se om Barca kan blive enige om en ny kontrakt med Dembélé.

Hvis ikke Barca lykkes med at forlænge med den franske landsholdsspiller, så er der ifølge Sport adskillige klubber som er interesset i at hente Dembélé. Her står Manchester United tilbage som en af de klubber, som er mest interesset i den 23-årige Barca-spiller.

.:FORSIDE:.