Avis: Barca vil forlænge kontrakten med Ansu Fati

Magnus Wind - 23.10.20Ansu Fati gør sig for tiden positivt bemærket for både Barca og det spanske landshold. I den catalanske klub har man store forventninger til kantspilleren, så nu ønsker man angiveligt at forlænge samrbejdet med Fati. 

I sidste sæson fik Ansu Fati sit igennembrud for Barca, mens han i denne er ved at tilspille sig en fast plads i Ronald Koemans startopstilling. På det spanske landshold har kantspilleren også præsteret, hvor han forleden blev den yngste målscorer i Spaniens histore. Der er dermed tale om en spiller, som Barca har store forventninger til. 

På nuværende tidspunkt har Fati kontraktudløb med Barca i 2022, men klubben har en option på at kunne tilføje to ekstra år. Allerede nu arbejder klubben angiveligt dog på, at forlænge samarbejdet med den 17-årige kantspiller. Det meddeler avisen Sport. 

Fatis agent, Jorge Mendes, ønsker ifølge avisen at kantspilleren får en betydelig lønforhøjelse, som afspejler hans nye position på holdet. I denne sæson har Fati nemlig startet inde i holdets fire ud af fem kampe. Her er det blevet til fire mål og to oplæg. 


 

.:FORSIDE:.