fbpx
Annonce

Avis: Barca vil forlænge Dembélés kontrakt yderligere

Anders Lang Jensen - 30.09.22

// Ousmane Dembélé

Efter en særdeles lang transfersaga mellem Barca og Ousmane Dembélé forlængede franskmanden langt om længe sin kontrakt i sommer til 2024. Klubben vil dog angiveligt allerede nu forlænge aftalen yderligere.

Ousmane Dembélé har fået en kanonstart på denne sæson med masser af spilletid og afgørende aktioner. Franskmanden er for alvor blevet den profil, som Barca håbede på, og efter Xavis ankomst som Barca-træner har offensivspilleren flyttet sig til et helt nyt niveau.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Da Barca og Ousmane Dembélé i midten af juli måned forlængede kontrakten, var det i første omgang til 2024, mens Dembélé angiveligt også har en frikøbsklausul på blot 50 millioner euro til sommer. Derfor håber klubben nu på igen at forhandle en kontrakt med franskmandens lejr.

Ifølge avisen Mundo Deportivo har Barca-ledelsen nemlig intentioner om hurtigst muligt at forlænge kontrakten med Ousmane Dembélé yderligere. Det skyldes særdeles udløbet allerede i 2024 og den lave frikøbsklausul i sommeren 2023.

Spørgsmålet bliver, om situationen mellem Barca og Dembélé bliver den samme, som vi lige har set. Franskmanden står igen med gode kort på hånden, og Barca vil hurtigst muligt have lukket en ny forlængelse. Dembélés agent Moussa Sissoko kan dog meget vel forsinke processen igen for at presse økonomien over til deres fordel.

dembele23

.:FORSIDE:.