Avis: Barca vil bytte Malcom for Willian

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.01.19

Ifølge flere medier bød Barca på Willian flere gange i sidste sommers transfervindue, men Chelsea ville ikke sælge. Derfor hentede man i stedet Malcom i Bordeaux. Nu forlyder det, at Barca vil forsøge sig med en byttehandel.

Det er den engelske avis The Daily Mail, der skriver, at Barca stadig vil have fingrene i den brasilianske landsholdsspiller og at catalanerne skulle være klar til at sende Malcom den anden vej for at få fingrene i Willian.

Barca skulle have budt 60 mio. euro for Willian sidste sommer, men det var ikke nok for Chelsea, der angiveligt krævede 80 mio. euro. Derfor skulle Barca også være klar til at sende en sum penge udover Malcom til Chelsea for at sikre sig offensivspilleren.

Ifølge oplysninger fra den engelske avis, vil Barcas bud have en værdi på omkring 55 mio. euro. Malcom kostede Barca 41 mio. euro, så catalanerne vil nok sende ham plus 14 mio. euro til Chelsea. Det skyldes, at Willian kun har 18 måneder tilbage af sin kontrakt.

Det er Valverde som igen har bedt om Wilian og Barca arbejder allerede på at føre handlen igennem denne vinter. Willan imponerede Barca-træneren over de to kampe han spillede mod catalanerne i Champions League sidste sæson. Det skulle være baggrunden for Valverdes interesse.

.:FORSIDE:.