fbpx

Avis: Barca vil bytte Dest for Sevillas Jules Koundé

Simon Arun Vrábel - 13.05.22

// Koundé

Barca søger forsat efter de rette spillere til den kommende sæson og i deres søgen er Sevillas Koundé igen dukket op. Prisen er dog høj og derfor overvejer man at inddrage Dest i en handel.

Arbejdet frem imod sommerens genopbygning af Barca forsættes sideløbende med, at sæsonen i Spanien nærmer sig sin afslutning. Den spanske avis AS meddeler nu, at den sportslige ledelse i det arbejde nu vælger at genbesøge et tidligere emne, nemlig Jules Koundé.

Ét af de områder hvor Xavi ønsker at forstærke holdet, er i forsvaret og man arbejder derfor på en række forskellige løsninger. Barca har tidligere udvist interesse i den 23-årige franskmand Jules Koundé, og nu kigger man angiveligt endnu engang på, hvordan man kan få den centrale forsvarsspiller fra Sevilla til Barca. Operationen ser umiddelbart ikke let ud, da Koundé er værdsat af andaluserne og blandt andet derfor er prisen højere end hvad Barca har råd til at betale.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Koundém som har spillet hele 41 kampe for Sevilla i denne sæsonm menes at have en transferværdi på omkring 60 millioner euro og derfor har den sportslige ledelse i Barca kigget på, hvordan man kan få den pris ned. Her kommer amerikanske Sergiño Dest ind i billedet, for på den måde kan Barca sende en ung forsvarsspiller til Sevilla sammen med en mindre pose penge.

Transfersummen kan man også vælge at dele op i rater for på den måde at kunne finansiere et skifte. Alternativt kunne de to klubber vælge at finde en løsning lignende dén, som Atlético Marid og Barca lavede med en anden franskmand, nemlig Griezmann, hvor en række præstationsbetonende faktorer ville udløse et obligatorisk køb.

Det er dog tvivlsomt, om Sevilla er interesseret i at lade én af deres nøglespillere skifte til en direkte rival, for Koundé har været fast mand i forsvaret i de seneste år. Siden hans ankomst fra Bordeaux i 2019 er han blevet noteret for mere end 40 kampe per sæson, så han vil efterlade et anseligt hul i det andalusiske forsvar. Jules Koundé har endnu ikke selv meldt noget ud om rygterne, men intensiveres de må man forvente at enten han selv eller Sevilla vil reagere på Barcas tilnærmelser.

.:FORSIDE:.