Avis: Barca udelukker salg af Dembélé

Kristoffer Hanberg - 20.06.19

© Getty Images

Ousmane Dembélé har siden sit rekordskifte for to år siden endnu ikke udfoldet sit fulde talent på Camp Nou. Det har fået rygterne til at svirre, men nu skriver avisen Sport, at franskmanden bliver, hvor han er.

Meldingen kommer som følge af de mange rygter, der er opstået i kølvandet på historierne om den mulige genforening mellem Barca og Neymar. For at handlen kan blive en realitet, vil det kræve, at Barca inkluderer én eller flere spiller for derved at sænke den astronomiske transfersum.

En sådan spiller kunne være Dembélé, men ifølge den catalanske avis, Sport, er dette udelukket. De melder således, at Barcas ledelse skulle være blevet enige om, at det franske kæmpetalent under ingen omstændigheder sælges denne sommer.

Til trods for, at Dembélé endnu har til gode at udfolde sit fulde talent i Barca, er der angiveligt ingen i klubbens ledelse, som tvivler på, at den lynhurtige kantspiller har en stor fremtid i det catalanske storklub.

Dembélé er i den forgangne sæson noteret for 14 mål og ni oplæg i 42 kampe, og han har i perioder vist, at han har forudsætningerne for at kunne blive en af verdens absolut bedste spillere. 

.:FORSIDE:.