fbpx
Annonce

Avis: Barca tvivler på at man har råd til Pogba

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.10.21

// Paul Pogba

Der arbejdes på forstærkninger til den kommende sæson, selvom denne sæson kun er tre måneder gammel. En af de spillere der nævnes i den forbindelse er Paul Pogba, men Barca tvivler på, at man har råd til franskmanden.

Den catalanske avis Mundo Deportivo følger op på Barcas interesse i Pogba fra Manchester United med en nyhed om, at catalanerne tvivler på om man har de økonomiske midler til at hente Pogba til klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Pogba på 28 år kan komme på en fri transfer til sommer, men økonimien i at hente verdensmesteren kan stadig blive besværlig. Det skyldes den løn Pogba forventes at kræve samt den betaling hans agent Mino Raiola sandsynligvis vil kræve.

Ifølge avisen tvivler Joan Laporta af de grunde på, om Barca kan være med på de økonimsike krav, som Pogba-lejren vil stille. Der står andre klubber som Real Madrid, Paris Saint-Germain og Juventus bedre positioneret, som også bejler til midtbanespilleren.

Meldingerne går på, at Barca ser Pogba som en god forstærkning til midtbanen, fordi han kan bringe mere fysik til den del af banen, hvor catalanerne ikke har de mest fysisk stærke spillere. Det er en spiller, som passer på den profil Ronald Koeman gerne vil have.

.:FORSIDE:.